Elaine Eksvärd, årets talare 2016, är en av attraktionerna under Effect+dagen 2017 onsdag 8 mars på Högskolan i Gävle. Vi prioriterar vår samverkan med små och medelstora företag, här kommer vår kompetens inom utbildning och forskning till direkt nytta, säger Lili André samverkansansvarig.

Dagen inleds med ett samtal om kunskap och kompetens mellan rektor Maj-Britt Johansson, kommunalrådet Göran Arnell och regiondirektör Johan Färnstrand.

Studenter på Co-op-utbildningen (en utbildningsform där studier varvas med betalda arbetsperioder) och Personal- och arbetslivsprogrammet berättar om det samarbete programmen har med näringslivet.

Det finns också möjlighet att lyssna till forskare från Högskolan:

  • Per Lindberg, ”Den friska arbetsplatsen”
  • Robin von Hartmann, ”Hållbar logistik”

– Detta är ett erfarenhetsutbyte som betyder mycket för oss, bara det att våra studenter får förståelse om vilken kompetens företagen efterfrågar, säger Lili André.

Datum: Onsdag 8 mars 2017
Tid:, Kl 09:00-17:00
Plats: Högskolan i Gävle, Valhall, hus 41


Program

För mer information, v v kontakta:
Lili André, samverkansspecialist vid Högskolan i Gävle
Tel: 070-553 15 99E-post: lili.andre@hig.se

Text: Douglas Öhrbom

Högskolan i Gävle sätter människan i centrum och utvecklar kunskapen om en hållbar livsmiljö. Vi erbjuder ett 50-tal utbildningsprogram och cirka 500 kurser inom humaniora, samhälls- och naturvetenskap och teknik. Våra forskningsprofiler är byggd miljö och hälsofrämjande arbetsliv.

Presskontakt:
Douglas Öhrbom
Telefon:
026-648509
Mobil:
073-273 36 56
Epost:
dom@hig.se